Tarina

TAITOHELMARI sai alkunsa marraskuussa 2017, kun päätin tehdä itselleni työn siitä, mistä oikeasti pidän. Yli 10 vuoden kokemus opettamisesta, kymmenien vuosien aikana kertyneet kädentaidot sekä päätös elämänmuutoksesta toimivat kipinänä Taitohelmarin synnylle. Lopulta yrittäjäksi ryhtyminen alkoi tuntua ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Kun inspiraation lähteenä on luonto, ei uusille ideoille näy loppua!

Taitohelmari tuottaa luontoon, retkeilyyn, ruokaan ja kädentaitoihin liittyviä palveluita monipuolisesti kurssien ja koulutusten muodossa. Emäntäpalvelu tuo helpotusta kiireiseen arkeen kokkaamalla viikon arkiruuat puolestasi!

Työhuoneellani Järvenpäässä valmistuu käsityönä koruja kotimaisesta koivun tuohesta sekä luonnonväreillä värjättyjä lankoja. Omia neulemalleja on suunnitteilla.

Tervetuloa oppimaan yhdessä!

Sonja

Emäntä, kouluttaja, kädentaitaja

Taitohelmari
Y-tunnus 2871732-9
sonja@taitohelmari.fi

”Taito kuvaa kaikkia niitä taitoja, joita palveluideni kautta haluan opettaa asiakkailleni. Erätaidot ja kädentaidot kulkevat sulassa sovussa omassa arjessani ja elämäntavassani. Taito on myös kohdata ihmisiä, kuunnella, soveltaa oppimaansa ja innostaa.

Helmari on lempinimi helmipöllölle, jonka kohtaaminen on sykähdyttänyt minua öisessä metsässä. Helmipöllö viihtyy erityisesti vanhoissa metsissä, kuten minäkin. Sopivaa ravintoa ja luonnonkoloja tarvitseva helmipöllö on Suomessa taantunut uhanalaisuusluokituksessa silmälläpidettäväksi lajiksi.”


Taitohelmarin logon suunnitteli: Anna Polkutie