Taitohelmari tuottaa luontoon, retkeilyyn ja kädentaitoihin liittyviä palveluita monipuolisesti kurssien ja koulutusten muodossa. Työhuoneellani Järvenpäässä valmistuu käsityönä esimerkiksi koruja kotimaisesta koivun tuohesta sekä luonnonväreillä värjättyjä lankoja. Emäntäpalveluni tuovat luksusta kiireiseen arkeen juuri toiveidesi mukaan valmistettujen aterioiden muodossa – omassa kodissasi!

Tutustu myös Taitohelmarin blogiin, jossa jaan vinkkejä mm. retkeilyyn ja ruokaan liittyen sekä jaan ajatuksiani yrittäjyydestä ja oman unelmatyön löytymisestä. Blogista saat ensimmäisenä lisätietoa tulevista retkistä ja kursseista!

Tervetuloa Taitohelmarin matkaan!

Sonja

Emäntäpalvelut

Haluaisitko tulla töistä kotiin, jossa tuoksuu valmis ruoka ja ehkäpä myös pulla?

Taitohelmari voi auttaa! Voin tulla kotiisi kokkaamaan esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa: 3-4 tunnin aikana syntyvät sapuskat riittävät moneksi päiväksi. Toteutan taidolla myös mm. vegaaniset ja gluteenittomat herkkuruuat. Lapset keskittyvät kanssani pullan leivonnan äärelle, jolloin saat aikaa omille askareille. Tulen mielelläni myös lemmikkitalouksiin.

Tuntihintani on alkaen 28 € sis. alv 24 %. Työstä saa kotitalousvähennyksen, eli maksettavaa jää vain 14 € / tunti. Toiminta-alueena on Järvenpää ja lähiseutu. Kysy myös muita alueita!

Kiinnostuitko emäntäpalveluista? Kysy lisää sonja@taitohelmari.fi

 

Retkikurssit ja vaellukset

 

Luonnonvärjäyskurssit

 

Sienivärjäyskurssi Järvenpäässä su 27.5.2018 klo 10-18. Ilmoittaudu verkkokaupassa täällä.

 

Tuohikorut

Koivun tuohesta valmistetut korvakorut tuovat palan suomalaista luontoa käyttäjänsä iholle. Korvakorut valmistetaan käsityönä kotimaisesta, omista metsistä kerätystä koivun tuohesta. Saatavilla eri malleja!

 

Luonnonvärjätyt langat

Luonnonvärjäys on kiehtovaa ja lopputulos yllätyksellinen. Taitohelmarin käsinvärjätyt langat ovat 100% suomalaista villaa. Saatavilla verkkokaupasta!

Tiedustelut kursseista ja tuotteista: sonja@taitohelmari.fi tai 040 734 7396