Emäntäpalvelut

Haluaisitko tulla töistä kotiin, jossa tuoksuu valmis ruoka ja ehkäpä myös pulla?

Taitohelmarin emäntäpalvelu voi auttaa! Tulen kotiisi kokkaamaan esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa, sopivan ajan valitset sinä. 3-4 tunnin aikana syntyvät sapuskat riittävät moneksi päiväksi, usein jopa viikoksi!

Toteutan taidolla myös mm. vegaaniset ja gluteenittomat, aina herkulliset arkiruuat. Lapset keskittyvät kanssani pullan leivonnan äärelle, jolloin saat aikaa omille askareille. Tulen mielelläni myös lemmikkitalouksiin.

Tuntihintani on alkaen 32 € sis. alv 24 %. Tekemästäni työstä saa kotitalousvähennyksen, eli maksettavaa tästä arkea helpottavasta palvelustani jää vain 16 € / tunti. Toiminta-alueena on Järvenpää ja lähiseutu. Myös pk-seudulle Taitohelmari matkaa mielellään esimerkiksi suurempien juhlien muonitusta järjestämään. Kysy myös muita alueita!

Kiinnostuitko Taitohelmarin emäntäpalveluista? Kysy lisää sonja@taitohelmari.fi tai soita 040 734 7396 (jos en heti vastaa, Taitohelmari on silloin keikalla ja voit jättää viestin vastaajaan! 🙂

Tässä hieman kuvallisia maistiaisia Taitohelmarin emäntäpalvelun toiminnasta!

Kaipaatko inspiroivia ruokakuvia, tunnelmia luonnosta tai lukisitko mielelläsi ajatuksia unelmatyönsä löytäneen yrittäjän arjesta? Seuraa Taitohelmaria Instagramissa!

Terveellinen ja maistuva ruoka on tärkeä osa arkea ja koenkin olevan unelmatyössäni, kun pääsen helpottamaan erilaisten ihmisten koteihin arjen sujuvuutta!

Taitohelmarin emäntäpalvelussa valmistan taidolla maistuvat vegaaniset arkiruuat, erikoisruokavalioiden ateriat ja herkut sekä aina varmat kotiruokasuosikkisi!

Taitohelmarin tavoittaa parhaiten sähköpostilla sonja@taitohelmari.fi. Ota yhteyttä, niin tulen helpottamaan sinunkin arkeasi, toiveidesi mukaan valmistetuilla aterioilla!

Mikä emäntäpalvelu? Lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin blogistani: http://www.taitohelmari.fi/2018/03/viikon-ruokien-valmistus-kotonasi-arjen-luksusta/

Kurssit ja kädentaidot

Taitohelmari tuottaa luontoon, retkeilyyn ja kädentaitoihin liittyviä palveluita monipuolisesti kurssien ja koulutusten muodossa. Työhuoneellani Keravan kartanon vanhassa navetassa valmistuu käsityönä esimerkiksi koruja kotimaisesta koivun tuohesta sekä luonnonväreillä värjättyjä lankoja. Emäntäpalveluni tuovat luksusta kiireiseen arkeen juuri toiveidesi mukaan valmistettujen aterioiden muodossa – omassa kodissasi!

Tutustu myös Taitohelmarin blogiin, jossa jaan vinkkejä mm. retkeilyyn ja ruokaan liittyen sekä jaan ajatuksiani yrittäjyydestä ja oman unelmatyön löytymisestä. Blogista saat ensimmäisenä lisätietoa tulevista retkistä ja kursseista!

Tervetuloa Taitohelmarin matkaan!

Sonja

Retkikurssit ja vaellukset

 

Luonnonvärjäyskurssit

Tulossa syksyllä 2018!

 

Tuohikorut

Koivun tuohesta valmistetut korvakorut tuovat palan suomalaista luontoa käyttäjänsä iholle. Korvakorut valmistetaan käsityönä kotimaisesta, omista metsistä kerätystä koivun tuohesta. Saatavilla eri malleja!

 

Luonnonvärjätyt langat

Luonnonvärjäys on kiehtovaa ja lopputulos yllätyksellinen. Taitohelmarin käsinvärjätyt langat ovat 100% suomalaista villaa. Saatavilla verkkokaupasta!

Tiedustelut kursseista ja tuotteista: sonja@taitohelmari.fi tai 040 734 7396