Emäntäpalvelu

Haluaisitko tulla töistä kotiin, jossa tuoksuu valmis ruoka ja istuutua valmiiseen pöytään nauttimaan toiveidesi mukaista ateriaa?

Taitohelmarin emäntäpalvelu voi auttaa! Tulen kotiisi kokkaamaan esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa, sopivan ajankohdan valitset sinä. 3-4 tunnin aikana syntyvät sapuskat riittävät moneksi päiväksi, usein jopa viikoksi.

Valmistan taidolla maistuvat arkiruuat, kaikki kotiruokasuosikkisi, erikoisruokavalioiden ateriat ja herkut sekä kaiken tämän myös vegaanisena!

Emäntäpalvelu toimii Järvenpäässä ja lähialueilla.

Tutustu tarkemmin emäntäpalveluun

Tuohikorut

Pieni pala kauneinta suomalaista luontoa kulkee aina mukanasi. Koivun tuohesta valmistetut korvakorut syntyvät käsityönä kotimaisesta, omista metsistä kerätystä koivun tuohesta.

Henkäyksen keveät ja uniikit tuohikorut saat itsellesi Taitohelmarin omasta verkkokaupasta. Koruja löytyy 4 erilaista mallia, joista voi valita mieleisensä.

Lue tuohikorujeni tarina

Kurssit ja kädentaidot

Taitohelmarin kautta toteutan monipuolisesti luontoon, retkeilyyn, ruokaan ja kädentaitoihin liittyviä kursseja ja koulutuksia. Erilaiset päiväretket, villiyrttiretket, luonnonvärjäystyöpajat, retkiompelukurssit sekä kasvisruokakurssit suunnittelen aina tilaajan toiveiden mukaan.

Kaipaavatko vaatteesi muokkausta tai tarvitsetko persoonallisen asun arkeen tai juhlaan? Korjaus- ja tilausompelu on kauttani mahdollista!

Tiedustelut kursseista ja palveluista sähköpostitse: sonja(at)taitohelmari.fi

Lue lisää kursseista ja tilaustöistä


Pieni erä lankoja saatavilla!

Työhuoneellani Järvenpäässä valmistuu kesäaikaan käsityönä sieni- ja kasvivärjättyjä lankoja. Luonnonvärjäys on kiehtovaa ja lopputulos yllätyksellinen. Taitohelmarin käsinvärjätyt langat ovat 100% suomalaista villaa.

Siirry ostoksille verkkokauppaan!