etusivu_vanha

Olen Sonja Saloriutta, 34-vuotias luontoihminen ja moniosaaja, jolle parasta tällä hetkellä on neulominen, hitaat aamut kahvikupin ääressä ja oma unelmaduuni Taitohelmarissa.

Yli 10 vuoden kokemus opetusalalta, intohimoni uuden oppimiseen sekä päätös elämänmuutoksesta toimivat kipinänä oman yritykseni Taitohelmarin synnylle marraskuussa 2017.

Tuotan luontoon, retkeilyyn ja kädentaitoihin liittyviä palveluita monipuolisesti kurssien ja koulutusten muodossa. Taitohelmarin emäntäpalvelu saapuu kotiisi kokkaamaan kerran viikossa tai kahdessa, sopivan ajan valitset sinä. 3-4 tunnin aikana syntyvät sapuskat riittävät moneksi päiväksi, usein jopa viikoksi!

Emäntäpalvelut

Uudenaikainen kotikokkauspalvelu saapuu kotiisi valmistamaan viikon arkiruoat vegaanisina tai sekaanisina, taidolla ja toiveidesi mukaan! Palvelustani voit saada kotitalousvähennystä. Lue lisää helpommasta arjesta ja Taitohelmarin emäntäpalvelusta täältä.

Tutustu emäntäpalveluun!

 

Kädentaidot

Kädentaidot ovat olleet tärkeä osa Taitohelmarin Sonjan elämää jo yli 25 vuotta. Aito käsillä tekemisen ilo ja yli 10 vuoden kokemus eri ikäisten opettamisesta takaavat kursseiltani tarttuvan innostuksen aloittelijasta jo kokeneempaan harrastajaan. Taitohelmarin kursseilla opit mm. lankojen sieni- ja kasvivärjäystä, retkivarusteiden ompelua sekä luovaa kierrätysmateriaalien käyttöä.

Tutustu kursseihin!

 

Tuohikorut

Valmistan ekologisia ja henkäyksen keveitä korvakoruja kotimaisesta koivun tuohesta. Tuohi materiaalina on perinteinen, monipuolinen ja sen elävä pinta on jokaisessa korussa ainutkertainen. Koruihini tarvittavan tuohen kerään itse kerran vuodessa omista metsistä koivuklapien sivutuotteena ja valmiit korut saavat muotonsa käsissäni Keravalla. Tuohikorut tuovat pienen palan suomalaista luontoa käyttäjänsä iholle vuoden jokaisena päivänä!

Tutustu tuohikoruihin!

Ota yhteyttä sonja@taitohelmari.fi tai 040 734 7396. Taitohelmarin löydät myös Facebookista ja Instagramista!