Emäntäpalvelu

Terveellinen ja maistuva ruoka on tärkeä osa arkea ja auttaa jaksamaan kiireen keskellä. Koen olevani unelmatyössäni, kun pääsen helpottamaan arjen sujuvuutta erilaisten ihmisten koteihin!

Emäntäpalvelu valmistaa ruuat koko perheelle ja sinulle jää aikaa nauttia yhdessäolosta ja sinulle tärkeistä asioista. Voiko olla mitään parempaa!

Ruuan tuoksu leijailee vastaan kotiovella. Valmistan taidolla maistuvat arkiruuat, kaikki kotiruokasuosikkisi, erikoisruokavalioiden ateriat ja herkut sekä kaiken tämän myös vegaanisena! Jos perhe on kokkauskäyntini aikaan kotona, voivat lapset keskittyä kanssani pullanleivonnan äärelle, jolloin saat aikaa omille askareille. Tulen mielelläni myös lemmikkitalouksiin.

Puhtaat raaka-aineet, kotimaiset kasvikset ja juurekset sekä satokausiajattelu ovat Taitohelmarin emäntäpalvelulle tärkeitä. Omassa arjessani kasvatan kesäisin itse osan omista kasviksista ja yrteistä, säilön omenat ja marjat talven varalle sekä omaan laajan ruokasienituntemuksen. Jaan mielelläni vinkkejä näihin liittyen myös emäntäpalvelun asiakkaille, joten kysy rohkeasti!

Hinnasto

Tuntihintani on alkaen 37,50 €/h sis. alv 24 % (voimassa Järvenpäässä ja noin +30 km). Emme laskuta matka-ajasta ja -kuluista toiminta-alueellamme. Tekemästäni työstä saa 40 % kotitalousvähennyksen, jolloin maksettavaa tästä arkea helpottavasta palvelusta jää vain 22,50 € / tunti. Katso lisää kotitalousvähennyksestä Vero.fi-sivustolta.

Emäntäpalvelun toiminta-alueena on Järvenpää ja lähiseutu. Myös pk-seudulle Taitohelmari matkaa mielellään esimerkiksi suurempien juhlien muonitusta järjestämään. Kysy myös muita alueita, matkakorvaus on sovittavissa!

Toteutuneita juhlatarjoiluesimerkkejä

  • vegaaninen juhlamenu 50 hengelle mm. alkupalat, ruokaisat salaatit, käsinleivottua leipää, jälkiruokabuffet
  • tarjoilut 45 hlö kivijalkapuodin avajaisiin
  • vegaaninen piparkakku-puolukkahyydykekakku joulupöytään
  • valmistujaiskakku kesäkukkateemalla
  • pinkki juhlakakku 5-vuotissynttäreille

Kiinnostuitko Taitohelmarin emäntäpalvelusta?

Kysy lisää emäntäpalvelustani sähköpostilla sonja(at)taitohelmari.fi tai tekstiviestitse/WhatsApp 040 734 7396. Ota yhteyttä, niin tulen helpottamaan sinunkin arkeasi, toiveidesi mukaan valmistetuilla aterioilla!

Miten emäntäpalvelu toimii? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Herkullisia kuvia löydät lisää Instagramista!